Seizoen 2014-2015

Het volleybalseizoen 2013-2014 van Pervol zit er op. Het einde van het oude seizoen betekent meteen de start, althans administratief, van het nieuwe seizoen. Hieronder wat informatie ivm dit nieuwe seizoen.

We schreven 14 competitieploegen in, nl. 6 seniorenploegen en 8 jeugdploegen. Op de site zijn er al wat aanpassingen gebeurd ivm de ploegen, maar de spelerslijsten zijn nog niet volledig. Je vindt bij alle ploegen wel zeker al de juiste trainingsuren en -plaatsen. De rest van de informatie zal zeer snel aangevuld worden. Op Vlaams en West-Vlaams vlak is men de reeksindelingen en de kalenders op punt aan het stellen dus die informatie komt er tegen eind juni aan.

Sinds enkele jaren is het de gewoonte om om reeds mei/juni de brief voor de betaling van het lidgeld naar jullie te sturen. De informatie uit die brief is bij sommigen al aangekomen, maar hier kan je hem ook nog eens vinden.

Graag willen we in deze tussenperiode ook meedelen dat Linda Eggermont niet langer secretaris is. Deze taak wordt vanaf heden overgenomen door Regine Haspeslagh. De mails aan secretaris@pervol.be komen nu bij haar toe. Alle contacten met de volleybalbonden verlopen voortaan via haar alsook de ongevallenaangiftes.
In het tussenseizoen zal er ook een organogram van de bestuursgroepen op de site komen zodat je weet bij wie je voor wat moet zijn.

Tot slot nog even dit noteren: zaterdag 30/08/2014 startdag!

Zijn er nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

juli 16, 2014

Geef een reactie