Start Multimove

logoOnze club heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het bieden van een ruim bewegingsaanbod vanaf kleuterleeftijd een van de hoofddoelstellingen is. In het kader hiervan bieden we vanaf dit seizoen zowel in Aarsele als in Ruiselede Multimove voor kinderen aan. Binnen dit project willen we  kinderen vanaf de tweede kleuterklas wekelijks een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden waarin plezier centraal staat. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Het aanbod is bovendien sporttakoverstijgend. Dit betekent dat kinderen voldoende bagage opdoen om, als ze dat zouden willen, op latere leeftijd over te stappen naar een andere sporttak dan volleybal.

Meer info over het project Multimove kan je terugvinden op deze website. Verder kan je hier ook de infobrochure downloaden.

  • Multimove Ruiselede gaat door op zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 10u30 in de sportzaal van De Kiem. Eerste training: 13 september.
  • Multimove Aarsele gaat door op woensdagnamiddag van 14u00 tot 15u00 in de sporthal van Aarsele. Eerste training: 10 september.

Kinderen die twijfelen kunnen gedurende de maand september gratis proberen. Inschrijven kan via jasmine@pervol.be . Het inschrijvingsgeld voor een volledig seizoen bedraagt €100. Een deel hiervan komt in aanmerking voor terugbetaling door de mutualiteit.

Hopelijk tot dan!

 

augustus 15, 2014

Geef een reactie